LEVERING 1- 2 HVERDAGE
FRI FRAGT OVER 600 KR
ifixit official partner logo

Fordele hos Teledele.dk

Vi gør altid vores bedste for, at det skal være en god oplevelse for dig at være kunde hos Teledele.dk.

Vi står klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb af reservedele til iphone, reservedele til Samsung eller reservedele til iPad så du kan føle dig helt tryg når du handler hos os.

Vi ønsker at du får det bedste produkt for at du på ny får liv i din mobil eller tablet. Dermed er vi sammen om at mindske mindske spild.  

Kvalitetsprodukter

Alle vores produkter er indkøbt hos nøje udvalgte leverandører der opfylder vores høje krav til pålidelighed og kvalitet.

Vi står 100% inde for alle vores produkter som tæller mobil reservedele til iPhone, mobildele til Huawei, mobilreservedele til SONY samt reservedele til iMac med flere. 

Hurtig levering

Alle lagervarer afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 16:00 på hverdage. 
Læs mere om vores leveringsmuligheder.

Lave priser og god kundeservice

Vi sørger for at du får en de bedste reservedele til mobil og tablets til attraktive priser og en fantastisk kundeservice. Vi tilbyder ligeledes lave fragtomkostninger gennem vores faste samarbejdspartere.

365 dages returret

Vi tilbyder 356 dages returret. Vi ønsker at du skal være tilfreds når du har handlet hos os. Det gør os glade.

Teamet bag Teledele.dk

Teledele.dk blev grundlagt i 2022.

Teledele.dk starede som en drøm om at tilbyde kvalitets reservedele til mobiler og tablets for at gøre det muligt for os alle at holde liv i vores trofaste mobiler, samtidigt med at mindske kasseringen af elektronik i Danmark.

Teledele.dk forhandler fabriksnye produkter men samtidig går vi ind for genbrug! 

Ved at tilbyde kvalitets reservedele der holder, vil vi være med til at deltage aktivt i den grønne dagsorden og opfordre danskere til smide mindre ud og genbruge mere. 

Vi håber det sammen kan lykkes.

Shop
0 items Cart
Min konto