LEVERING 1- 2 HVERDAGE
FRI FRAGT OVER 600 KR

ifixit official partner logo

iPad Air Reservedele (26)

iPad Mini Reservedele (27)

iPad Pro Reservedele (55)

iPad Reservedele (56)

Apple iPad Reservedele

I vores webshop finder du Apple iPad reservedele, så du selv kan reparere eller opgradere den.

Vores omfattende udvalg af reservedele til Apple iPad inkluderer alt fra udskiftningsbatterier og skærme, til antenner og kameramoduler. Alle vores dele er testet og af høj kvalitet, så du kan trygt stole på at din iPad vil fungere påny. Derudover gør hurtig levering og fremragende kundeservice det nemt at få fat i de dele, du har brug for så du kan holde din iPad i god form.

Se vores udvalg af Apple iPad reservedele i dag og få din enhed tilbage til at yde optimalt på ingen tid.

Apple iPad Skærme

Er du på udkig efter en original Apple iPad skærm? Søg ikke længere. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder for alle Apple iPad-modeller: fra den nyeste Apple iPad model til den klassiske Apple iPad har vi en Apple iPad skærm, der passer perfekt til din enhed.

Vores udvalg af Apple iPad-skærme inkluderer både originale dele samt dele fra tredje-part. Alle skærmene er testet for at sikre, at de opfylder eller endda overstiger de oprindelige specifikationer, så du kan have tillid til at vores varer fungerer optimalt.

Lad ikke en revnet eller brudt skærm få dig til at skille dig af med din Apple iPad.  Det store udvalg iPad skærme købt hos os består af Apple iPad skærme til alle iPad, iPad Air, iPad Mini, iPap Pro- modellerne. Hver skærm er designet til at passe til det specifikke model og sikrer et problemfrit skifte.

Vi prioriterer kundetilfredshed som det højeste. Teledele.dk tilbyder derfor kun kvalitetsprodukter og et hurtigt og nemt købsflow. Uanset om du er en reparations-professionel eller bare skal reparere din egen enhed, vil vores iPad skærme få din trofsaste iPad som god som ny på ingen tid.

Besøg vores onlineshop i dag hvor du kan søge i vores store udvalg af Apple iPad skærme og finde den perfekte løsning til dine behov. Vores kompetente support sider klar i åbningstiden til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at foretage det rigtige køb.

Bestiller du dine varer inden kl. 16, sender vi dem samme dag.

Apple iPad batterier

Teledele.dk har et omfattende sortiment af højkvalitetsbatterier til alle iPad-modeller, fra den nyeste iPad til den klassiske iPad-model. Vi har Apple iPad batterier, der passer til netop din enhed.

Vores sortiment inkluderer både varer fra originalproducenter samt  alternativer. Alle batterier er gennemtestet for at sikre, at de opfylder vores krav til kvalitet.

Vores Apple iPad batterier er tilgængelige for alle Apple iPad modellerne, og sikrer en problemfri udskiftning.

Da vi hos Teledele.dk sætter kundetilfredshed i højsæde,tilbyder vi kun produkter af høj kvalitet samt en nem købsoplevelse. Uanset om du er en reparationsfagmand eller ønsker at reparere din enhed selv, vil Apple iPad batterier købt hos os sikre at din enhed vil fungere som ny.

Besøg vores onlinebutik i dag og se vores store sortiment af Apple iPad batterier.

Shop
0 items Cart
Min konto