LEVERING 1- 2 HVERDAGE
FRI FRAGT OVER 600 KR
ifixit official partner logo

iPad Pro 12.9″ 2022 6th gen Reservedele

Hos Teledele.dk finder du reservedele til din iPad Pro 12.9″ årgang 2022. Vi forhandler udelukkende dele af høj kvalitet, og du kan se vores udvalg af OEM dele, såsom iPad skærme, iPad batterier, glas og touch enheder, samt ladeporte her på siden.

OEM skærm til iPad Pro 12.9″

Er du på udkik efter en ny LCD skærm til din iPad Pro 6th. gen? Så er du kommet til det rette sted. Vi har altid en OEM skærm på lager. Du kan være sikker på at alle vores skærme er af aller-højeste kvalitet, de såkaldte OEM skærme,  så du får en reservedel som kommer tættest på originalen.

Batteri til iPad Pro 2022

I vores webshop finder du batterier ikke kun til iPad Pro men til alle de andre iPad modeller, iPad Air, iPad Mini samt til iPad. Som med vores skærme, er alle iPad batterier af typen OEM, som er batterier af meget høj kvalitet. OEM batterier er grundig blevet testet så du trygt stole på at du får et batteri der vil hode din iPad Pro kørende i lang lng tid.

Se andre af vores iPad mobildele og køb allerede idag. Vi har dag-til-dag levering på hverdage på alle bestillinger før kl 16.

Shop
0 items Cart
Min konto