LEVERING 1- 2 HVERDAGE
FRI FRAGT OVER 600 KR
ifixit official partner logo

Velkommen til Teledele.dk

Teledele.dk er en webshop som forhandler reservedele til mobiler og tablets med mange års brancheerfaring. Vores team består af over 25 medarbejder fordelt rundt i landet.

Mission og Vision

Da vi efterhånden har en del års erfaring inden for reparationer af mobiler og tablets, har vi hos Teledele.dk gjort det til vores mission at tilbyde kvalitets reservedele til mobiler og reservedele til tablets.

Desuden forhandler vi også reservedele til iMac, reseredele til MacBook samt reservedele til Apple Watch.

Vores succesparameter er kundetilfredshed, både hvad angår produkternes kvalitet, men også vores service. Dette sørger vi for at opretholde med støreste omhu.

Vores vision er at blive Danmarks og Skandinaviens størreste forhandler af reservedele til mobiler og tablets, både for den private forbruger men ligeledes for andre forhandlere.

Mere om Teledele.dk

Teledele.dk starede som en drøm om at tilbyde kvalitets reservedele til mobiler og tablets, til følgende mærker: Apple reservedele, reservedele til SONY, reservedele til Huawei, reservedele til Samsung, reservedele til OnePlus, reservedele til Motorola.

Ydermere forhandler vi både reservedele til iPhone, reservedele til iPad samt reservedele til Apple Watch.

Vi ønsker at gøre det muligt for os alle at holde liv i vores trofaste mobiler, samtidigt med at mindske kasseringen af elektroniske aparater.

Teledele.dk forhandler fabriksnye produkter, men samtidig går vi ind for genbrug!

Ved at tilbyde kvalitets reservedele til mobiler der holder, vil vi være med til at deltage aktivt i den grønne dagsorden og opfordre alle til at smide mindre ud og genbruge mere. 

Vi håber det sammen kan lykkes.

Firmaoplysninger

Selskabets juridiske navn: T8 ApS Webshop: Teledele.dk CVR nummer: 41956976 Kontoradresse: Teledele.dk Arne Jacobsens Allé 12 2300, København S Kundeservice: +45 70 77 77 87 E-mail-adresse: info@teledele.dk
Shop
0 items Cart
Min konto